П`ятниця, 17.05.2024, 05:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Жовтень » 7 » Чим більше пити знеболювальних, тим частіше болітиме голова.
12:46
Чим більше пити знеболювальних, тим частіше болітиме голова.

Чим більше пити знеболювальних, тим частіше болітиме голова.

До ліків від головного болю легко звикнути. Пізніше доводиться лікувати вже не мігрень, а залежність від ліків.
"Ліки забирають в організму можливість лікуватися самому. До них швидко звикають, особливо до Цитрамону. Це сильне знеболювальне та ще й з кофеїном. Цитрамон посідає перше місце серед усіх препаратів, які найчастіше купують в аптеках. Якщо приступ сильний, випийте краще Німесил. І разом з лікарем шукайте причину болю"
Тетяна Майкова переконана, що мігрень нічим не відрізнається від інших видів головного болю. Її причиною є передусім перевтома мозку з дефіцитом енергії. Це неправильний спосіб життя, великі навантаження, дисфункція імунної та гормональної систем.
"Мігрень вивчали протягом багатьох століть. Люди розуміли, що є така проблеми, але не вміли її пояснити. Дивувалися навіть, як може боліти кістка. Про мігрень писав Булгаков, Ніцше, Фрейд, Юлій Цезар. У 1988 головною причиною мігрені назвали судинні недуги. Багато лікарів досі дотримуються цієї думки. Але це не так. За багато років роботи, ми дослідили, що в багатьох людей приступи мігрені відбуваються без участі судин"

Софія ЗАДОРОЖНА, gazeta.ua
 
Категорія: Ліки | Переглядів: 668 | Додав: Petrosem | Теги: здоров'я, цитрамон, Мігрень, знеболювальні, болить голова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: