П`ятниця, 17.05.2024, 04:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Лютий » 9 » Цікаві факти про Coca-cola
10:57
Цікаві факти про Coca-cola

Універсальний засіб - Coca-cola

У багатьох штатах США дорожня поліція завжди має в патрульній машині 2 галони (близько 7 літрів) КKоли, аби змивати кров з шосе після аварії. Тобто змиває бруд краще за інші засоби.
Покладіть в тарілку з кока-колою невеликий шматок м'яса - і через 2 дні Ви його там не знайдете. Якщо у вас є собака, то вона справиться з сирим м'ясом швидше. І Кола буде ціла, собака ситий.
Аби почистити туалет, вилийте банку коли в унітаз і не змивайте протягом години. Ну це ще невідомо, що дешевше. Але запах від Коли може бути кращим.
Для автомобілістів.
Аби видалити іржаві плями з хромованого бампера машини, потріть бампер зім'ятим листком алюмінієвої фольги, змоченим в кока-колі.
Аби видалити корозію з батарей в автомобілі, полийте батареї банкою коли, і корозія зникне. Після цього Колу з батерей в середину самому не вживати!
Дистриб'ютори кока-коли вже 30 років використовують її для очищення моторів своїх вантажівок.
Аби розкрутити заіржавілий болт, змочите ганчірку кока-колою і обмотайте нею болт на декілька хвилин. Решту Коли можна випити!
Кока-кола також очистить скло в автомобілі від дорожнього пилу. Але воно напевно буде липким !?
Для перевезення концентрату кока-коли вантажівка має бути обладнана спеціальними піддонами призначеними для високо корозійних матеріалів. Це вам не горілка!
Для холостяків.
Аби очистити одяг від забруднення, вилийте банку коли на купу брудного одягу, додайте пральний порошок і поперіть в машині як завжди. Кола допоможе позбавитися від плям.
Цікаво, а щетину вона візьме?
Що вона містить.
Активний інгрідієнт кока-коли -- ортофосфорная кислота. Її рН рівний 2.8.
За 4 дні вона може розчинити Ваші нігті. Це може бути корисним при лікуванні грибка нігтів.

Якщо дружина перед тим, як відпустити вас на корпоративну вечірку, накормила вас часником - спробуйте Coca-cola. Якщо вона нігті пожирає, то може й з часником справиться.


Що буде з Вашим тілом, якщо Ви вип'єте Кока-колу?

Через 10 хвилин.
10 чайних ложок цукру "ударять" по вашій системі (це щоденна норма, що рекомендується).
Вас не тягне рвати, тому що фосфорна кислота пригнічує дію цукру. Я ж казав, що скло авто буде липким!
Через 20 хвилин.
Станеться стрибок інсуліну в крові. Печінка перетворює весь цукор на жири. Ось це серйозно!
Через 40 хвилин.
Поглинання кофеїну завершене. Ваші зіниці розширяться. (Це може бути красиво !?)
Кров'яний тиск збільшиться, тому що печінка викидає більше цукру в кров.
Блокуються (аденінові?) рецептори, тим самим запобігаючи сонливості. (Це теж непогано.)
Через 45 хвилин.
Ваше тіло збільшить виробництво гормону дофаміну, стимулюючого центр задоволення мозку.
Такий же принцип дії в героїну. Кока дешевша, доступніша і звикання до неї не таке помітне. 
Через годину
Фосфорна кислота зв'язує кальцій, магній і цинк у вашому кишечнику, прискорюючи метаболізм. А це вже зайве!!! Я за це гроші не платив! Далі читати не рекомендую!
Збільшується виділення кальцію через сечу.
Більш ніж через годину
Сечогінна дія ККоли вступає в гру.
Виводяться кальцій, магній і цинк, які знаходяться у ваших кістках, так само як і натрій, електроліт і вода. А щоб ти подавилася! Тобі мало кальцію, магнію, цинку у кишечнику?
Через півтори години.
Ви стаєте дратівливим або млявим. Вся вода, що міститься в кока-колі, виводиться через сечу. І вам знову хочеться кока-коли.

Це було б смішно, якби не було схожим на правду.

Категорія: Їжа та здоров'я | Переглядів: 1286 | Додав: Petrosem | Теги: здоров'я, Coca-Cola, Кока-кола, кофеїн, користь, сша, напій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Petrosem  
0
Шість місяців тривав експеримент фахівців, які практикують в лікарні при Університеті Орхуса (Данія).Кожен день добровольці випивали по літру одного з чотирьох напоїв: кока-коли, знежиреного молока, дієтичної коли і звичайної води.
В результаті з'ясувалося, що у ттих, хто пристрастився до кока-коли в печінці і м'язовій тканині було в два рази більше жиру, ніж у тих, хто віддають перевазі трьом іншим напоям. У цієї групи випробовуваних також були виявлені велика кількість жиру в черевній порожнині і підвищена концентрація холестерину і тригліцеридів у крові. Всі ці зміни збільшують ризик виникнення діабету і серцево-судинних хвороб.24 wacko

Ім`я *:
Email *:
Код *: