П`ятниця, 17.05.2024, 08:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 22 » Фарбування волосся може завдати нищівної шкоди печінці
20:51
Фарбування волосся може завдати нищівної шкоди печінці
За результатами досліджень, які завершилися в квітні цього року, європейськими медиками був виявлений стійкий взаємозв'язок між фарбуванням волосся і захворюваннями печінки.
Учені з'ясували, що с частіше, ніж один раз в місяць може завдати нищівної шкоди жіночому організму. Саме до такого висновку прийшли західноєвропейські медики, досконально дослідивши склад фарб для волосся.
Украй шкідливі речовини, які поступово вбивають клітки печінки, були виявлені абсолютно у всіх типах фарб, які знаходяться у вільному продажі на території Європи і СНД.
Фахівці підрахували, для того, щоб почалися проблеми з печінкою, досить фарбувати волосся впродовж 5-7 років з періодичністю, яка перевищує один раз в місяць.
Нагадаємо, раніше вчені знайшли в косметиці небезпечні для жіночого здоров'я і краси продукти. Як з'ясувалося, деякі з цих речовин навіть використовують для бальзамування трупів. А хімічні речовини, що містяться в баночних консервах, шампунях і лаку для нігтів, можуть викликати раннє статеве дозрівання у дівчаток. Це, у свою чергу, підвищує ризик захворювання раком і діабетом, попереджають дослідники.
ukranews
 
Категорія: Здоров'я | Переглядів: 466 | Додав: Petrosem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: