П`ятниця, 17.05.2024, 04:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Жовтень » 20 » Імбір бореться з раком
20:49
Імбір бореться з раком
Імбір допомагає боротися із запальними процесами в товстій кишці. Тому імбир є хорошим профілактичним засобом від раку кишечника, вважають учені із США.

Американські дослідники протягом 28 днів вивчали дію екстракту імбіру на 30 пацієнтах, половині з яких давали два грами добавки з кореня рослини, а решті - ліки пустушку. Через чотири тижні учені виміряли рівень запалення в товстому кишечнику хворих і виявили, що в тих, хто приймав екстракт імбиру, всі показники, що вказують на наявність запального процесу, покращились. Запалення в кишечнику вважається попередником раку товстої кишки.
«Існує чималий попит на безпечні, нетоксичні засоби лікування і профілактики раки, які могли б поліпшити якість життя найефективніше, у тому числі, і з точки зору витрат», - підкреслили автори роботи.
До складу кореня імбіру входять чисельні корисні амінокислоти, мікроелементи, а також ефірні масла. Він має болезаспокійливу, відхаркувальну, протиблювотну дію, сприятливо діє на шлунок, травну і дихальну системи. Імбир приймають при проносах і отруєннях. Чай з імбиром - це відмінний засіб від фізичної або розумової втоми, який допомагає впоратися із стресом і відновити сили. Також, імбир використовують при жовтяниці, глистових захворюваннях, алергічних і шкірних хворобах, астмі і так далі. Він має омолоджуючий ефек і підсилює статевий потяг.
Повідомляє ТВ-гід
Категорія: Їжа та здоров'я | Переглядів: 712 | Додав: Petrosem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: