П`ятниця, 17.05.2024, 04:54
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 11 » Морква та краса!
17:13
Морква та краса!
Морква вважається еліксиром здоров'я та краси. Якщо ви регулярно питимете вранці, перед обідом і увечері стаканчик свіжоприготованого моркв'яного соку, у вас буде здоровий, квітучий вигляд. Під впливом цього простого засобу зникає втома, людина відчуває себе молодою і повною сил. Вона багата мінералами і мікроелементами – калієм, кальцієм, залізом, фосфором, йодом, магнієм, марганцем. У ній також містяться ефірні масла, фізіологічно активні речовини – стероли, ферменти і інші сполуки, необхідні організму.
Морква є рідкісним виключенням із відомих правил – у вареному вигляді вона містить більше корисних речовин, ніж у сирому.
Морква є джерелом тих багатьох живильних речовин і вітамінів, які допоможуть також очистити жіночу шкіру і зняти роздратування.




Заспокійлива маска з моркви

Три столові ложки сиру змішати з трьома столовими ложками тертої моркви. Нанесіть суміш товстим шаром на шкіру на 10-15 хвилин. Змити теплою водою.

Чистяча маска з моркви

Одну моркву і ріпу зварити, зробити пюре. Суміш нанести на обличчя і шию на15 хвилин.  Змити теплою водою.

Живильна маска з моркви

Подрібнити 1/2 стакана вівсяної каші і додати свіжий морквяний сік (для утворення густої пасти). Додати декілька крапель оливкового масла і нанесте на обличчя на 15 хвилин. Змити теплою водою.

Категорія: Різне | Переглядів: 549 | Додав: Petrosem | Теги: жіноча краса, краса, приваблива, Шкіра, морква, косметика, гарна, Маска | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Petrosem  
0
Домашние маски для поврежденных волос NEBOLEI

Ім`я *:
Email *:
Код *: