П`ятниця, 17.05.2024, 03:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 3 » Про забезпечення населення якісними та доступними лікарськими засобами
12:19
Про забезпечення населення якісними та доступними лікарськими засобами
Президент України Віктор Янукович 29.03.2013 під час засідання Ради національної безпеки і оборони наголосив, що уряд має активізувати роботу щодо забезпечення населення якісними та доступними лікарськими засобами. Глава держави нагадав, що майже рік тому для врегулювання ситуації у фармацевтичній сфері та на ринку лікарських засобів РНБО ухвалила рішення про сприяння розвитку вітчизняної фармацевтичної промисловості. Втім, на думку Віктора Януковича, це завдання виконується дуже повільно. «Ми розраховували, що ситуація буде змінюватися набагато динамічніше і швидше, ніж це робиться зараз», - сказав він. «Люди чутливо відносяться до цього питання, ситуації, яка складається на фармацевтичному ринку, і заходи, вжиті Урядом в цьому напрямку, недостатні», - зазначив Президент.
Глава держави наголосив на необхідності активізувати цю роботу. «Тема якості та доступності ліків стала сьогодні дуже резонансною. Тому сьогодні в нас відбудеться принципова і відверта розмова з цього питання», - сказав він.
Президент також нагадав про необхідність затвердження вимог до виробництва і контролю якості ліків відповідно до стандартів Європейського Союзу.
Жодного прізвища чи інших оргвисновків в офіційних матеріалах РНБО не названо. Не визначено відповідальних, винних, причин, обставин тощо. То чи буде рухатись справа?
Категорія: Ліки | Переглядів: 505 | Додав: Вастер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: