П`ятниця, 26.04.2024, 08:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 17 » Що говорить про людину той факт, що вона не випускає телефон з рук?
15:45
Що говорить про людину той факт, що вона не випускає телефон з рук?
Або весь час перевіряє, чи не прийшло повідомлення або сама строчить?
Досить поширений синдром у великих містах. Строго кажучи це невроз нав'язливих станів. Постійні нав'язливі думки  і дії, що повторюються, які людина не в силах сам регулювати. Може носити епізодичний або хронічний характер.
Такий стан час від часу може вказувати на сильний стрес і тривогу. При цьому  у людини є реальні причини для цього, наприклад,  проблеми на роботі або в сім'ї.
Якщо це стан постійний, не залежить від зовнішніх чинників, то можливо йдеться про глибоку травму, яка була у минулому і залишила сильний слід  в психіці людини. Привід задуматися над візитом до фахівця. Може носити прогресуючий характер і привести до грубіших порушень психіки.
Цим  нав'язливим станом страждають недовірливі люди, частіше інтелектуали.
Телефон це засіб контакту  із зовнішнім світом. Підсвідомо «бути завжди на зв'язку» – це важливо, коли є очікування  і страх, що раптом щось станеться. Стан як у солдата на бойовому посту в зоні конфлікту: відвернешся або заснеш, можуть убити.
Ця та інші поради російською на сайті Лаборатория Психологического Консалтинга.

У аеропорту митник так довго додивлявся дівчину, що врешті-решт, як чесна людина, був вимушений одружитися з нею.
Дівчата, попереджайте митників або проходьте через "зелений коридор"!
Категорія: Здоров'я | Переглядів: 593 | Додав: Petrosem | Теги: мобільник, здоров'я, що означає, телефон, цікаво, весь час, смс, психіка, нервує | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: