П`ятниця, 17.05.2024, 04:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Серпень » 27 » Шкіра старіє із-за неправильного мила!
16:06
Шкіра старіє із-за неправильного мила!
Можливо, наша шкіра так швидко старіє і покривається зморшками із-за одержимості антибактеріальним милом. Учені з'ясували, що деякі бактерії здатні подарувати людині декілька додаткових років молодості.
Довгий час нам говорили про те, як важливо тримати шкіру тіла і рук чистою, через що продажі антибактеріального мила зростали упевненими темпами. Але останні дослідження показують, що наше захоплення даним гігієнічним продуктом шкодить здоров'ю, а не приносить йому користь.
Виявляється, в шкірі людини мешкають "хороші" бактерії, які необхідні імунній системі. Ці бактерії здатні битися із зморшками, пігментаціями і провисаючою шкірою. Як відомо, чим більше "хороших" бактерій в шлунку і кишечнику, тим краще вони працюють. Те ж саме можна сказати і про шкіру - чим вище вміст цих бактерій, тим більше моложавою і пружною шкіра виглядає.
Крім того, бактерії проникають в глибокі шари шкіри, аби "полагодити" її ДНК і стимулювати виробництво колагену, що бореться із зморшками. І не доводиться дивуватися з того, що деякі косметичні гіганти вже узяли дану інформацію на озброєння.
Категорія: Здоров'я | Переглядів: 525 | Додав: Petrosem | Теги: здоров'я, краса, колаген, мило, Шкіра, косметика, зберегти, гарна, мікроби, здорова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Petrosem  
0
Напевно подібне твердження справедливе щодо зубних паст. Які мікроби у ротовій порожнині вони знищують? Всі, і хороші, і погані? Які мікроби після цього швидше розмножуються?

Ім`я *:
Email *:
Код *: