П`ятниця, 17.05.2024, 07:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Січень » 13 » Відчуття безнадійності, поганий настрій і депресія ведуть до інфаркту
22:20
Відчуття безнадійності, поганий настрій і депресія ведуть до інфаркту
Учені довели: відчуття безнадійності, поганий настрій і депресія ведуть до інфаркту.
Американські учені встановили, що відчуття безнадійності, поганий настрій і депресія підвищують ризик виникнення серцевих нападів у жінок (Думаю, чоловіків це теж стосується.  ПШ)
У дослідженні, присвяченому впливу психологічного стану на здоров'ї серця, взяли участь 559 жінок, в яких не було захворювань серцево-судинної системи. Середній вік учасниць експерименту – 50 років. Жінки відповідали на питання про їх життя, а за допомогою УЗІ фахівці оцінювали товщину артерій.
Порівняння отриманих даних показало, що у депресивно налагоджених жінок ризик формування бляшок в артеріях вищий. (Тому жирні продукти не є безумовною причиною! ПШ)
Це, у свою чергу, може привести до порушень кровотоку і серцевого нападу. Жінки, страждаючі від безнадійності, мали потовщені стінки артерій, що говорить про початок розвитку у них атеросклерозу – передвісника порушень кровообігу.
Саме тому фахівці рекомендують всім боротися з поганим настроєм всіма доступними способами. Відмінним рішенням будуть зустрічі з друзями, шоппінг в компанії близьких подруг, прогулянки на свіжому повітрі і заняття спортом.
Не перешкодять вітаміни, тривалий сон і правильне харчування.
Якщо ж це не допоможе, – самий час звернутися до фахівців за консультацією!
Категорія: Здоров'я | Переглядів: 598 | Додав: Petrosem | Теги: здоров'я, судини, склероз, інфаркт, бляшки, жирна їжа, новини, Серце, вчені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: