П`ятниця, 17.05.2024, 04:54
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2010 » Червень » 29 » Вимагайте в стоматології детальний план лікування - заплануйте успіх!
17:28
Вимагайте в стоматології детальний план лікування - заплануйте успіх!

Вимагайте в стоматології детальний план лікування - заплануйте успіх!

Як займатися лікуванням зубів? Як зменшити витрати на лікування зубів? Як збільшити впененість у позитивних результатах лікування?
Відповідь на ці питання дозволяє отримати план стоматологічного лікування.
Запланувати успіх – така мета плану стоматологічного лікування. Прошов той час, коли всі ми ходили в поліклініку до дільничного лікаря лише в тих випадках, коли далі терпіти зубний біль було просто неможливо. Сьогодні недостатньо просто вирішити проблеми, про які ми вже знаємо. Ми хочемо знати, що потрібно зробити, аби повністю усунути існуючі недоліки в порожнині рота, і як запобігти появі проблем із зубами в майбутньому. Ну і, звичайно ж, хочеться бачити вичерпний список необхідних маніпуляцій і представляти, який результат буде досягнутий після їх проходження. На всі ці питання, і не лише, дозволяє відповісти План лікування.

Що має бути в Плані лікування?

Завдання плану лікування зубів –
дати вам вичерпну картину тієї ситуації яка є зараз,
показати список необхідних змін і
вказати витрати на них ваших основних ресурсів – фінансових і часу.

Більшість лікарів не хочуть писати такого плану. Більшість пацієнтів не вимагають або не просять такого плану. І тим самим закладаються основи можливого неякісного лікування, не прогнозованих витрат, байдужого ставлення лікаря до ваших проблем.

У стоматології Q:clinic (так, у всякому разі, повідомляє сайт  ) План лікування складається за результатами першого відвідини-консультації. Робиться він у вигляді списку, що містить наступну інформацію:

1) дата;
2) маніпуляції, що проводяться;
3) час і тривалість їх проведення;
4) скільки часу буде потрібно на реабілітацію, яких правил потрібно буде дотримуватися під час реабілітаційного періоду (вичерпний опис стану, в якому ви перебуватимете; його тривалість; вимог по режиму дня – у тому числі чи можна буде виходити на роботу і так далі);
5) вартість – окремо для кожної маніпуляції, етапу лікування і загальна сума за весь курс;
6) індивідуальні рекомендації по домашньому відходу.

Як складається План лікування?
Лікар оглядає пацієнта, розповідає йому про існуючу ситуацію на зрозумілій мові. Далі лікар пояснює, які кроки необхідно зробити і які результати будуть досягнуті після їх проходження. Потім лікар вислуховує побажання пацієнта відносно часу лікування і розподілу фінансів. І лише після цього складається описаний вище документ.

В результаті успіх вашого лікування буде запланованим. Ви зможете погоджувати його зі своїм особистим графіком, спланувати свої витрати. А найголовніше – відчуватимете себе упевнено, оскільки зможете чітко усвідомити ті цілі, до яких  прийдете спільно з лікарем.

План лікування усуває нерозуміння і недовір'я між пацієнтом і лікарем. Він робить їх єдиною командою, яка діє передбачено і за рахунок цього результативно.
За матеріалами сайту http://www.qclinic.com.ua

Категорія: Стоматологічні послуги | Переглядів: 574 | Додав: Petrosem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: